Да живеем без агресия и без страх. Да живеем красиво, спокойно и удобно. Кой не иска това?

През изминалите дни, ние Ви представихме нашата следизборна програма, предложението ни за кмет на община Радомир и Ви представихме нашите предложения за листа на Зелените в Радомир за общински съветници. Префернциалното гласуване, ни дава възможност да изберем и определим силен общински отбор, който да реализира начертаните програми. Нека поне за ден, да оставим партийните си пристрастия и да изберем личности, които не са зависими от политически, но най-вече от икономически интереси. Хора които не са участвали в схеми и злоупотреби. Този избор е отговорност на всеки един от нас.

За първи път, от много избори насам, съществува и реална възможност да изберем кмет на общината ни още на първи тур. Радомир и всеки един от нас не заслужаваме да понесем още една седмица предизборни кампании. Необходимо е администрацията да се успокои, бързо да влезне в нормален работен ритъм, за да решава текущите проблеми които има всеки от нас.

Отново Ви призоваваме, на 25 октомври, да гласувате. Само така, ще може да направим промяната, която всеки от нас желае. Нека не се подаваме на страха, и агресията защото те няма да подобрят средата в която живеем. Необходими са ни нови лица с нови идеи и нов подход за тяхната реализация.

Заедно можем и ние вярваме във Вас.